Donate Now

Albanian Culture Days

3rd December 2016 · 8:00pm - 10:30pm

In person | Virtual event

 Albanian Culture Days

Si pjesë e Ditëve teë Kulturës Shqiptare, Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës neë bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës në Londër janë krenar të sjellin në Londër këngëtarët botërisht të njohur të muzikës xhaz shqiptare, Elina Duni dhe Gent Rushi.

Na u bashkoni për një mbrëmje të mrekullueshme të muzikës xhaz.

Dyert hapen në orën 19:30

As a part of the Albanian Culture Days, Ministry of Diaspora of the Republic of Kosovo in cooperation with the Embassy of Kosovo in London is proud to bring to London the world renowned Albanian jazz singer, Elina Duni and Gent Rushi.

Join us for an evening of great Albanin jazz music.

Doors open at 19:30

Read more about how we use Cookies in our Privacy Policy.

×

We need your help!

We host talks, concerts, performances, community and social events. However, we are an independent charity and receive no funding from the government. Everything we do is dependent upon our commercial activity and the generosity of supporters like you.

Donate Now